Сімейний кухар

Сімейний кухар

Професійно організує правильне, якісне та корисне харчування для всіх членів сім'ї, складе меню, здійснить закупівлю продуктів та апетитно подасть страви на повсякденний та святковий стіл.

 

Вартість послуг сімейного кухаря:

Ознайомитись більш докладніше з вартістю таких послуг можна нижче: розцінки на послуги сімейного кухаря.

Читати далі

Кухар домашньої кухні

Приготує для замовника звичні, корисні та улюблені страви членів сім'ї, створюючи затишну атмосферу затишної домівки.

Кухар-професіонал

Вразить роботодавця вишуканими стравами ресторанного рівня, створюючи гасрономічні шедеври на домашній кухні.

Графік роботи сімейного кухаря

Кухар на повну зайнятість

Посвятити весь свій робочий час приготуванню їжі, повністю забезпечуючи всю родину різноманітними та смачними стравами.

Кухар на часткову зайнятість

Буде приходити до замовника на декілька годин або днів на тиждень для допомоги у повсякденній кулінарії.

Кухар із проживанням

Професіонал, який не лише готує, а й проживає у будинку роботодавця, забезпечуючи постійне приготування страв та максимальний комфорт.

Вартість послуг сімейного кухаря

За годину

від 170 грн.

У день

від 1 300 грн

За добу

від 2 000 грн.

За місяць

від 30 000 грн.

Вказані ціни актуальні для стандартних послуг кухаря. Якщо Вам потрібен фахівець з особливими навичками або для виконання специфічних завдань, вартість може змінитися.

НашіПереваги

Клієнти, які звернулися до агентства “Persona Grata” одного разу, повертаються сюди знову за підбором персоналу, пошуком роботи та рекомендують нас знайомим

Персональний підхід
до кожного клієнта
Дотримання політики конфіденційності
Фінансова гнучкість
пакетів послуг
Професійний
підбір кандидатів
Пробні дні
для кандидатів
Стажувальний термін для персоналу
Гарантія заміни персоналу – до 1 року
Кращий персонал
не виходячи з дому

Етапироботи

План роботи з клієнтами

1
Інформування та консультування клієнта про роботу агентства та з вакансії, яка цікавить
2
Оформлення замовлення особисто в офісі агентства, телефоном або будь-яким зручним для клієнта способом
3
Укладання договору між клієнтом та агентством особисто чи через засоби комунікації
4
Підбір кандидатів на вакансію протягом 1 - 5 робочих днів, за складними замовленнями - до 14 робочих днів
5
Надання клієнту кандидатів на вакансію, 2 - 5 претендентів, можливо і більше, залежно від складності заявки
6
Проведення клієнтом співбесіди з кандидатами на своїй території, в офісі агентства, онлайн
7
Вибір клієнтом відповідного кандидата та його вихід на пробні робочі дні - від 1 до 14 календарних днів
8
Рішення клієнта про прийом кандидата на роботу та оплата послуг агентства за підбір персоналу
9
Допомога клієнту в укладанні договору з працівником про їхню співпрацю

Що клієнти говорять про нас

Відгуки про агентство "Persona Grata"

Формазамовленя послуги

Обов'язкові поля відмічені зірочкою (*)

Загальна інформаціяпро сімейного кухаря

Основними цілями цієї посади є забезпечення якісного різноманітного харчування всіх членів сім'ї, індивідуальний підхід, грамотне планування закупівель та використання продуктів, універсальність, що дозволяє сімейному кухареві виконувати завдання цілого колективу кухні в ресторані та офіціанта одночасно. Сімейний кухар складе правильний раціон харчування сім'ї, візьме на себе організацію та проведення серйозних заходів: фуршетів, пікніків, свят.

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО СІМЕЙНОГО КУХАРЯ:

  • середня спеціальна або вища освіта за спеціалізацією;
  • досвід роботи сімейним чи особистим кухарем у сім'ях не менше 1 року, у закладах громадського харчування;
  • наявність медичної книжки із допуском до роботи;
  • наявність рекомендацій;
  • бажаний кваліфікаційний рівень – кухар 4-6 розрядів;
  • досвід організації банкетів;
  • вміння складати меню;
  • навички сервірування, обслуговування за столом;
  • вміння готувати страви різної складності, у тому числі «роздільне харчування», «дієтичну кухню»;
  • знання різних кухонь світу (української, європейської, італійської, кавказької, китайської, японської, приготування суші та ін.) та їх особливостей;
  • вміння працювати з кухонним інвентарем та сучасними побутовими приладами.


ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ СІМЕЙНОГО КУХАРЯ:

  • складання меню для всіх членів сім'ї;
  • складання калькуляції;
  • планування закупівель продуктів за кошторисом, завіреним роботодавцем;
  • звіт перед роботодавцем про здійснені витрати з поданням касових або товарних чеків (якщо є в наявності);
  • обробка, сортування продуктів та їх зберігання, згідно з планом приготування та гігієнічним нормам;
  • приготування страв відповідно до меню та уподобань роботодавця;
  • приготування страв підвищеної складності;
  • сервірування столу;
  • складання банкетного меню;
  • обслуговування роботодавця та запрошених за столом, відстеження зміни страв;
  • миття посуду;
  • утримання робочого місця, кухонного обладнання, інвентарю та побутових приладів у чистоті та порядку;
  • дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил;
  • приготування страв для персоналу у будинку.


ДОДАТКОВІ ОБОВ'ЯЗКИ СІМЕЙНОГО КУХАРЯ:

  • вибір та закупівля продуктів;
  • приготування їжі для персоналу;
  • організація сімейних урочистостей, банкетів.
  • інші обов'язки (за наявності відповідних навичок у кухаря та домовленості з роботодавцем).

ФОРМАТИ РОБОТИ СІМЕЙНОГО КУХАРЯ:

  • скорочений графік: 1-4 дні на тиждень;
  • скорочений робочий день: до 4 годин на день;
  • стандартний: 5 днів на тиждень, 8 годин на день;
  • стандартний з проживанням;
  • ненормований: 6-7 днів на тиждень, 9-12 годин на день;
  • позмінний: 2/2 - 14/14 днів на місяць;
  • позмінний з проживанням: 2/2 – 14/14 діб на місяць або вахта по 1-3 місяці роботи;
  • накопичувальний з проживанням: 3/1 тиждень, інший графік.